Saturday, April 6, 2013

DEMAM MENGUNDI

SEKARANG NI BUKA FB KE, TV KE, PAPER KEEE SAMA JA....
 tak ada tajuk lain melainkan hal mengundi..

tak kira apa pon pilihan anda yang penting jangan sampai bergaduh k.

pilih parti yang anda fikirkan terbaik untuk negara dan bukannya disebabkan kepentingan diri sendiri je k.

pilihan hari ini akan menentukan apa yang akan berlaku kepada negara pada masa hadapan.

pikir dulu sebelum pangkah.
 boleh gitu? hehe jangan marah aaa...





3 comments:

RaisyaSukor said...

betul la.... semua hal mengundi.. lg2 tv3.. hehe, err.. darl, kita da follow awak, harap follow balik... peace!!

pencurifail said...

mengundi.... hahaha... pesta pesta...

mcm2 pesta ada. pesta fitnah, pesta raih undi, pesta bendera dan mcm2 lg...


terbaekkk... 5 tahun sekali je dpt merasa kan...



-----------------

watch movie free??

visit us here: New Movie Here!

shu hana said...

raisya.. sy dh follow. sory lmbt ckit. :)

emm btol 2 pencurifail.. mcm2 ada. tp sayg time sblm mgundi je kadg2 tu.. yg x best lepas mngundi mesti ada harga barang yg naik... huhu